martes, 10 de mayo de 2011

ELS 5 FANÀTICS

Hola! Estoy en plena campaña electoral con Pirates de Catalunya y es mucho trabajo, no obstante, y aprovechando que es lo único que sé hacer, también estoy haciendo un cómic al respecto sobre los candidatos mayoritarios con representación. Copio y pego la presentación de personajes!


El ciment és la seva vida, la seva obsessió, la seva vocació sense límits. Ell era un progressista que desitjava fer del món un lloc millor. Un dia, després d’unes eleccions, va caure en un clot ple de bitllets municipals tacats de formigó radioactiu i es va convertir en l’espectacular Home de Ciment. Té poder suficient per a convertir una ciutat plena de ciment en un ciutat encara més plena de ciment. Saturar-la de ciment fins i tot! Entre les seves victòries podem trobar els embussos de Ricard Vinyes, els embussos de Plaça de l’Exèrcit i la recent i hàbil maniobra per convertir les illetes de Passeig de Ronda en una estructura futurista que, encara que no deixen passar a ningú, no són gens boniques. “El ciment ens salvarà!” crida amb la seva pipa/xemeneia, on fabrica el ciment que empastifarà per damunt de la nostra ciutat, tot creient que així tornarà a guanyar les eleccions.

 Al-ma Mansur es va criar en un ambient de creuada medieval. Per això, va aprendre les millors tècniques per punxar i tallar amb la seva poderosa espasa. Avui, es dedica a lluitar contra immigrants, nacionalistes i obrers en una guerra santa que no veurà la fi fins que no hi hagi un únic vencedor. El seu detector de terroristes és una arma capaç de localitzar a tot aquell que no estimi Espanya com si fos un familiar molt proper i no faci gala de la seva bandera cada cop que juga la selecció. Creu que la senyera és una còpia de la bandera espanyola duplicada.

Un jove hippie professor de filosofia, va caure per error en un tanc de fems. Al barrejar-se   verdures, ecologia, gossos, i flautes, va aparèixer Tòxic, un heroi que vol netejar la ciutat de brossa, caques i els diners de l’electorat, sense trencar un sistema que no funciona. Si tens un problema, no el cridis, per què ve en bicicleta i no arribarà a temps. Tòxic vol fer un tramvia per a poder estalviar-se la cadena de la bici, el que no sap és per on passarà, però està segur que trobarà espai netejant amb els seus poders ecològics! La cara bona d’un sistema que no funciona té forma de síndria!

 Als anys 40, un científic del Baix Empordà que havia fugit dels nazis, va vendre el seu secret als maquis del Pirineus. Aquest secret era una fórmula independentista que convertia a qui se la prengués en un heroi amb un sentiments nacionalistes, independentistes i el que calgués, que atorgaven força sobrehumana a qui els tingués. Així va néixer l’Estelada, una heroïna que només coneix una solució: la independència. Peti qui peti, la independència ho solucionarà absolutament tot! Des de la crisi del totxo, fins a ajudar a creuar a un iaio el pas de zebra. És dràstica, és poderosa, i no dubtarà en prometre’t el que no té per aconseguir un regidor a la paeria.



El seu creador, el malvat Arthur Plus, li va donar el poder que li atorga a tot convergent de volada. Aquest és el cas de Congelator, un heroi nascut diferent i que té el poder de congelar tot allò públic. Si tens un sou, un subsidi, una pensió… No pateixis, Congelator s’encarregarà de què no els vegis mai més. És conscient de què als hospitals no cal calefacció i als col·legis no calen pissarres però també sap que a l’ajuntament es necessiten cotxes oficials.

No us perdeu les seves inquietants aventures!

No hay comentarios: